En stark och pålitlig sammarbetspartner            

 

    

 

 

VBT har storkökstekniker med erfarenhet från storköksservice och underhåll för att möta era behov. VBT har även alla behörigheter för elinstallationer, så om ni tex vill flytta en köksmaskin eller ombyggnation så räcker det att kontakta VBT så möter vi alla era behov och ni slipper kontakta flera firmor. VBT kan även skriva avtal med er och eran verksamhet och ge förslag på förbyggande underhåll för att minska riskerna med oplanerade stopp. Ring gärna för mer info eller för att beställa service och underhåll.

 

 

 

Ring

026-13 14 47 eller 073- 986 52 63.

 

 

 

Nyheter & info

 

Elsäkerhet & brandrisk i ditt hem »

Saknar du jordfelsbrytare?

Har du gamla tyg/tjär kablar i ditt hus/lägenhet. Kontakta VBT för en besiktning av  elinstallationen i ditt hem, för dig & din familjs säkerhet.

 

Storkök »
VBT utför nu även storköks service och underhåll

 

Smarta hem- E.L.S. »
Smarta hem lösningar börjar komma starkt på marknaden. VBT är utbildade och certifierade av ELKO för ELKO Living System vilket är det stabilaste och pålitligaste systemet på marknaden. Kontakta VBT för frågor.

 

Ledig tjänst »
Se lediga tjänster för mer info.

 

LED »

Helt nytt sortiment med power LED belysning från HIDEaLITE. Kontakta VBT för rådfrågan och förslag för att optimera din belysning både för design & ekonomi med mycket låg energiförbrukning.

Nu finns även bra lösningar för att dimmra din LED installation.

VÄLKOMMEN