Nedan följer en beskrivning av VBT:s affärside & inriktning.

 

 

VBT El & Belysningsinstallationer AB grundades 2008 och har sitt säte i Valbo.

 

Främsta inriktningarna är Restaurang & Storköksservice samt Elinstallationer.

Våra tekniker har lång erfarenhet från Storköksservice och utför alla slags arbeten som tex. diskmaskiner, stekbord, ugnar, blandare, kaffemaskiner etc. etc.

 

En ide är att kunna leverera helhetslösningar till kund inom elinstallationer med allt som hör därtill som tillexempel skräddarsydda belysningar och smartahem lösningar med ELKO:s Living System där det finns möjligheter att spara pengar och få en säkrare hemmiljö med till exempel vatten avstängning, larm, brandlarm, gaslarm etc.. VBT strävar alltid efter att tillsammans med kund hitta en bra lösning, både ekonomiskt och elsäkert med en inviduell design för varje installation och montage. Alla behörigheter & ansvarsförsäkringar för elektriska installationer innehas av VBT.

 

Självklart använder vi bara installationsmaterial från välkända och väl beprövade tillverkare med optimal funktion, design och säkerhet som från tex ELKO, ELJO, ABB, Hager och HIDEALITE.

VBT har lång erfarenhet av besiktningar och kontroller av äldre elinstallationer och att rekommendera förbättringar i denna, eller utbyte av hela eller delar av elinstallationen. 

Kontakta kundtjänst för att diskutera ditt projekt.

 

VBT arbetar gärna med rotavdrag, naturligtvis utan extra kostnader för Dig som kund.

VBT har för idag en speciell egenskap som många firmor inte kan erbjuda, anlitar Du VBT kommer en hanverkare som håller tider, är nogrann & professionell & besvarar dina frågor och löser problem som Du vill ha det utfört.

 

Elektriker från VBT utför elinstallationer vid:

- Nybyggnationer

- Utbyggnationer

- Rivning

- Rotruster

- Designa ljusmontage

- Golvvärme

- Köksbyggen

- Badrum

- Elko Living System

-Storköksservice & underhåll

-Värmepumpsinstallationer

-Storköksservice

 

 

 

 

 

Företagspresentation & affärside.